Contact

Het echte volkscafé onder de cafés

Den Bromfiets mag u inderdaad als een onvervalst volkscafé beschouwen. Iedereen is welkom om iets te komen drinken bij een gezellige babbel. In het café zal u ongetwijfeld relaxen en mensen ontmoeten.

Verleden

Net als sommige andere cafés in Bonheiden heeft Den Bromfiets een lange geschiedenis. De zaak bestond al sinds 1954 maar sloot in 1983. De huidige zaakvoerder wou het café graag nieuw leven inblazen en dat deed hij in 1985. Sindsdien vindt iedere bezoeker er vlot zijn weg.

Extra’s

Naast een pintje drinken in dit café in Bonheiden kan u er ook voetbalwedstrijden volgen op televisie en zelfs op de kicker spelen. Den Bromfiets steunt eveneens Red Rhino’s, de plaatselijke lacrosseclub. De bezoekers beschikken er over wifi en bij mooi weer wordt het helemaal genieten op het terras. Tot slot kan u in het café ook uw verjaardagen vieren. Vraag zeker naar de mogelijkheden. Op zoek naar één van de leukste cafés in Bonheiden? Den Bromfiets is iedere dag vanaf 9.30 uur geopend. Donderdag is de sluitingsdag.Kom zeker eens lang!

Den Bromfiets
Contacteer ons!
015 70 01 30